O podjetju

PLESKAR, trgovina in mešalnica barv, Igor Agnič s.p.

Podjetniška ulica 4
8210 Trebnje

Tel: 07/34 61 680
GSM: 041 401 605
Email: info@pleskar.eu

Peleti:
GSM: 041 401 605
Email: peleti@pleskar.eu

DELOVNI ČAS
ponedeljek – petek
7.00 – 18.00
sobota
7.00 – 12.00
nedelje in prazniki zaprto

Zmagovalci testa ZPS

Predstavitev in vizija

Pleskar - Trgovina in mešalnica barvPLESKAR – strokovnjak za barve

V trgovini in mešalnici barv Pleskar Igor Agnič s.p, nudimo široko ponudbo barv in zaključnega gradbenega materiala, podjetjem v kovinski in lesni industriji ter gradbeništvu, kot kupcem posameznikom pri ustvarjanju toplega doma . Posebej smo znani po strokovnosti, hitri odzivnosti, dobrem prodajnem servisu in tem, da vedno odgovorno stojimo za svojim delom.

PLESKAR je družinsko podjetje, specializirana trgovina in mešalnica barv z več kot 20-letno tradicijo. Začetki našega podjetja segajo v leto 1991, ko je  Jaka Agnič začel s trgovsko dejavnostjo na področju trgovine z barvami in laki.

V samem začetku je naša trgovina vsebovala barve, lake, fasadni material in program  avtoreparature. Danes pa v naši prodajalni najdete vse ključne blagovne znamke, ki so prisotne na slovenskem trgu v sektorju zaključnih gradbenih del, industrije, avtoreparature, mešalnih sistemov kot tudi programa za domače mojstre.

Znanje, ki vam prinaša optimalne rešitve

Več kot 20 let tradicije in pridobivanja znanja na področju barv in zaključnega gradbenega materiala nam omogoča, da našim strankam nudimo prave nasvete glede rešitev problemov, s katerimi se soočajo pri zaščiti vseh vrst podlag, ki potrebujejo zaščito z barvami ali vgradnjo zaključnega gradbenega materiala.

Širok asortiman kakovostnih izdelkov je garancija, da vam lahko vedno stojimo ob strani in z nasveti pripomoremo k uresničitvi vaših potreb. Z znanjem pridobljenim na strokovnih seminarjih, pri proizvajalcih in tudi dobaviteljih, lahko rešimo še tako zapletene probleme. Vsi izdelki, ki jih imamo v svojem prodajnem programu, so izbrani na podlagi dolgoletnih izkušenj, tako da se stranke lahko zanesejo na nas. Poleg tega nenehno iščemo izboljšave na vseh področjih delovanja, tako da ponujeni proizvodi in sistemi odražajo optimum na podlagi potreb, zahtev in trga.

Vizija

Naša vizija je biti največji in najboljši ponudnik v naši regiji in v širši okolici.

Predstavitev in vizija
Oceni tole stran