• PLESKAR, trgovina in mešalnica barv Igor Agnič s.p.
  • Imate vprašanje glede naše ponudbe? Kontaktirajte nas! GSM: 041 401 605
  • Delovni čas
    Pon-Pet: 7:00 - 18:00, Sob: 7:00-12:00

Barve

BARVE IN LAKI

Nudimo vam kakovostne barve kakovostnih proizvajalcev, in sicer vam nudimo barve proizvajalcev Belinka, Helios, Weber, Röfix, Baumit, Jub idr. Les in kovina sta pomembna elementa pri gradnji našega doma, katera je potrebno učinkovito zaščititi. Les ustrezno zaščitijo in negujejo prav barve za les, medtem ko so za kovino primerne druge barve, ki vsebujejo antikorozijsko zaščito. Barve za les so lahko prekrivne ali lazurne, s katerimi ohranjamo prvotni izgled lesa.

Ker so snežno bele stene preteklost in je vse večje povpraševanje po vnosu barv v vaš dom, smo vam v trgovini in mešalnici barv Pleskar, pripravi izjemno ponudbo barv za vaše stene. Izbira barve za stene ima pri opremljanju pomembno vlogo, saj lahko z njimi učinkovito prikrijemo določene pomanjkljivosti in dosežemo občutek svežine ter poudarimo tisto, kar je v prostoru vredno svoje pozornosti. Barve za stene ustvarjajo optični učinek v prostoru hkrati pa imajo tudi svojo psihološko moč. Zato bodite pri izbiri barve pozorni, saj lahko z njimi dosežete ravno nasprotni učinek kot pa ste ga nameravali.

Barvna lestvica je v naši mešalnici barv izredno pestra, saj vam lahko s strojnim niansiranjem v zelo kratkem času namešamo več kot 300 možnih barvnih odtenkov. Barvna lestvica vam bo omogočila, da boste izmed nešteto odtenkov izbrali takšnega, kateri vam bo kar najbolj ustrezal. Tako kot za ostale materiale imamo tudi svoje barve za fasade. V trgovini in mešalnici barv Pleskar vam nudimo fasadne barve priznanih proizvajalcev kot so Röfix, Weber idr. Kako bi določene fasadne barve izgledale na vašem objektu, vam lahko izdelamo barvno študijo, s pomočjo katere si boste lažje predstavljali končni izgled vašega doma. Obiščite nas in se o naši ponudbi prepričajte tudi sami.

V trgovini in mešalnici barv Pleskar vam nudimo najrazličnejše barve, in sicer:

– barve za les,
– barve za stene,
– barve za kovino,
– avto barve,
– fasadne barve idr.

MEŠALNICA BARV

Mešalnica barv nudi strojno niansiranje tisočih nians za še tako zahtevne želje in ideje strank. Da bi izbrali kar se dober odtenek, ki bi nato krasil vaš dom še leta in leta, je lahko pravcato eksperimentiranje, ki pa zahteva kar nekaj časa. Mešalnica barv vam nudi niansiranje več kot 30.000 barvnih odtenkov in to v izjemno kratkem času. V naši sodobni mešalnici barv vam na računalniških MIX poStajah zniansiramo odtenke po vaših željah, v različnih kvalitetah za namen uporabe.

Mešalnica barv vam omogoča niansiranje v istem barvnem odtenku kot so stene, tudi barvo za les ali kovino. Mešalnica barv vam zmeša vrhunske notranje barve, fasadne barve, barve za les in kovino, barve za tla in beton, avtolake, spreje in številne druge. V mešalnici barv vam zmešamo barve vrhunskih proizvajalcev kot so Jub, Ceresit, Roefix, Cromos-Svjetlost, Mobihel, Baumit, Weber, Caparol, Demit in mnogo drugih. Skratka v mešalnici barv zadovoljimo vaše potrebe po barvnih odtenkih na enem mestu.

Za več informacij smo vam na voljo na 07/34 61 680 ali pa nas obiščite in se prepričajte o naši ponudbi barvnih odtenkov kar osebno.

NUDIMO IZDELKE

– osnovne impregnacije
– mase za izravnavo zidnih, fasadnih in talnih površin
– dekorativna obdelava notranjih površin
– brezbarvni laki za les
– parketni laki
– za čiščenje in razmaščevanje
– za odstranjevanje rje
– kiti za izravnavo
– osnovne antikorozijske barve
– pokrivni premazi
– impregnacije in biocidna sredstva
– lazurni premazi
– osnovni premazi
– pokrivni premazi
– brezbarvni laki za les
– parketni laki

NOTRANJE BARVE:
– specialni izdelki za problematične površine,
– zaščita in dekoracija fasadnih površin,
– dekorativni ometi in toplotnoizolacijski materiali,
– izdelki za betonske površine,
– specialni izdelki,
– lepila in fugirne mase za keramiko,
– tesnilne mase in poliuretanske pene in
– lepila.

MEŠALNICA BARV:

– notranje zidne barve
– barve in premazi za tla ter beton
– barve in premazi za kovino ter les
– fasadne barve
– dekorativni ometi za fasado
– za kovino
– za les
– za tla in beton
– za tovorna vozila
– za gradbene stroje
– za kmetijske stroje
– metalni laki
– klasični 2K laki
– za tovorna vozila
– za gradbene stroje
– za kmetijske stroje
– za kovino
– za les
– metalni laki
– klasični laki
– za tovorna vozila
– za gradbene stroje
– za kmetijske stroje

Več informacij

Če potrebujete več informacij o naši ponudbi nas pokličite.
GSM: 041 401 605 or Kontakt