• PLESKAR, trgovina in mešalnica barv Igor Agnič s.p.
  • Imate vprašanje glede naše ponudbe? Kontaktirajte nas! GSM: 041 401 605
  • Delovni čas
    Pon-Pet: 7:00 - 18:00, Sob: 7:00-12:00

Suha gradnja

SUHA GRADNJA

Suha gradnja je hitra in popolnoma enostavna vgradnja s številnimi možnostmi izvedbe, kar je glavna lastnost zaradi česar je suha gradnja tako priljubljena. Suha gradnja se uporablja tako pri novogradnjah kot pri obnavljanju, v bivalnih prostorih, na podstrešju, v prostorih, kjer je visoka vlažnost, pri ravnih ali zakrivljenih stenah. Skratka skorajda vsepovsod.

Pri nas boste dobili ves SUHOMONTAŽNI MATERIAL:

     – mavčne plošče,

     – profili – podkonstrukcija,

     – pritrdila, obešala, vijaki,

     – lepila, fugirne mase, bandažni trakovi,

     – izolacije in

     – specialni izdelki.

Med najbolj priljubljenimi so prav zagotovo mavčne plošče, katere omogočajo različne možnosti oblikovanja in predstavljajo odlično podlago za zaključna dela kot so premazi, tapeciranje, oblaganje s keramičnimi ploščicami, plastičnimi oblogami ipd. Knauf mavčne plošče so izdelane iz naravnega gradbenega materiala, kateri uravnava klimo v prostoru. V kolikor je vlage v prostoru preveč, jo knauf plošče vsrkajo. V primeru, da le-te primanjkuje pa jo v prostor oddajo.

Knauf plošče so tudi paroprepustne, električno nevtralne, visoko zvočno izolativne in negorljive. Knauf plošče so priljubljene tudi zaradi preproste vgradnje. Da bi bila hiša, kar se da dobro toplotno izolativna, vam priporočamo knauf insulation, katero poleg klasične steklene volne dobite tudi pri nas.

Knauf insulation ima številne prednosti, med poglavitnimi je prav zagotovo nizka toplotna prevodnost, s čimer si zagotovimo čim manjše toplotne izgube. Kakovostna knauf insulation vas bo pozimi ščitila pred hudim mrazom, poleti pa pred vročino.

Več informacij

Če potrebujete več informacij o naši ponudbi nas pokličite.
GSM: 041 401 605 or Kontakt